Anti bloedluis kit

€ 14,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Bloedluizen bezoeken uw kippen elke nacht op de zitstok. De beestjes drinken zich vol met bloed en gaan terug naar hun schuilplaats. De gevolgen voor uw pluimvee zijn groot. Zo kunnen uw kippen ernstige bloedarmoede krijgen en daar zelfs dood aan gaan. Maar bloedluizen zorgen ook voor een verminderde eiproductie. Vooral jonge kippen zijn gevoelig voor de beestjes die zich schuil houden in alle kieren en naden van uw kippenhok.

Met de Anti Bloedluis Kit voorkomt u dat de bloedluizen tussen de kippen en de rest van het hok kunnen bewegen. U bevestigd de 2 geleverde bloedluisbakjes eenvoudig aan beide kanten van de zitstok. Daarna vult u de bakjes met olie. Zodra de bloedluis naar uw kippen willen lopen belanden ze in de olie en worden ze bestreden, voordat ze bij de kippen komen. De geleverde bakjes zijn draaibaar, waardoor deze eenvoudig bij te vullen zijn en er verder geen vuil in komt.

Het bevestigen van de Anti Bloedluis Kit is eenvoudig. De draaibare bakjes kunnen vervolgens voor driekwart gevuld worden met een olie naar keuze. Door de olie kunnen de luizen niet bij de kippen komen. Het is belangrijk om de bakjes regelmatig te controleren. Ziet u bloedluizen, dan is het verstandig om ook de rest van het kippenhok te behandelen. En natuurlijk wilt u ook dat er altijd voldoende olie in de bloedluisbakjes zit. Zo weet u zeker dat deze natuurlijke manier van bestrijden zeer effectief is.


De kit bestaat uit:

2 draaibare bakjes

lange wandbeugels en bevestigingsmateriaal

Uitgebreide handleiding


Samenvattend

Voorkomt dat bloedluizen 's nachts bij uw kippen kunnen komen

Complete set

Eenvoudig te installeren en in gebruik