Brinsea Ovation 28 ADVANCE EX automatische broedmachine

€ 419,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Brinsea Ovation 28 Advance EX broedmachine is een volledig digitale broedmachine met een automatisch keersysteem en een geïntegreerde automatische vochtmodule. De Brinsea Ovation broedmachines staan bekend om de zeer goede broedresultaten en een breed scala aan functies, dit maakt de Brinsea Ovation broedmachine zeer geschikt voor verschillende soorten eieren.

Brinsea Ovation 28 heeft een capaciteit van 28 kippeneieren, 28 eendeneieren, 48 kwarteleieren of 48 fazanteneieren.

Het digitale display toont de broedtemperatuur in graden Celsius of Fahrenheit en het luchtvochtigheidspercentage. De broedmachine is in de fabriek reeds ingesteld op de meest voorkomende broedtemperatuur voor kippen, dit is echter eenvoudig aan te passen in het menu. De eieren worden automatisch gekeerd, de keer interval is volledig te programmeren. De Brinsea Ovation 28 Advance EX biedt daarnaast de zekerheid van verschillende alarmsystemen, waaronder een uniek alarmsysteem voor de omgevingstemperatuur. Dankzij de geïntegreerde luchtvochtigheidsmodule kan de luchtvochtigheid volledig automatisch geregeld worden: de gebruiker stelt de luchtvochtigheid in op het gewenste percentage en zolang het waterreservoir gevuld is, doet de broedmachine de rest.

De Brinsea Ovation broedmachines zijn voorzien van Brinsea’s nieuwe “Induced Dual Airflow” systeem. Dit systeem zorgt voor een hoog niveau van temperatuurconsistentie wat de broedomstandigheden optimaliseert. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.


Voor ganzeneieren dient een apart keerrooster aangeschaft te worden.